Producent materiałów na bazie żywic epoksydowych oraz poliuretanowych

Zadzwoń: +48 46 857 83 94
  • pl
  • en
Menu
  • Home
  • Posadzki
    • Systemy
    • Zastosowania
    • Galeria
  • Żywice do posadzek
    • Żywice epoksydowe
    • Żywice poliuretanowe
    • Produkty uzupełniające
  • Żywice odlewnicze
  • Kruszywa
    • Kruszywa kwarcowe naturalne
    • Kruszywa kwarcowe barwione
    • Kruszywa dolomitowe naturalne
    • Kruszywa dolomitowe barwione
    • Kruszywa marmurowe
    • Kruszywa naturalne i barwione
  • O nas
  • Realizacje
  • Blog
    • Aktualności
  • Filmy
  • Kontakt
e-sklep

Aktualności

Wszystko to co może Cię zainteresować. Informacje o nowych produktach i rozwiązaniach technologicznych, aktualnych realizacjach na naszych materiałach, akcjach promocyjnych i rabatowych. Zapraszamy do śledzenia naszych aktualności.

31
lipiec
2017

Proponowane posty:

  • Blat kuchenny z żywicy epoksydowej – dlaczego warto go zrobić?

    28 luty 2023
  • Podłogi 3d z żywicy – co warto wiedzieć?

    25 luty 2023
  • Odlewy z żywicy – jak wykonać?

    31 maj 2022
  • Kwiaty zatopione w żywicy – jak zrobić?

    11 luty 2022
  • Kategorie
    • Kruszywa
    • Nawierzchnie
    • Zastosowanie
    • Żywice
31
lipiec
2017

Techniart logo

TECHNIArt Sp. z o.o

ul.Rumiankowa 2, Nowa Bukówka k.Warszawy
96-321 Żabia Wola
fax. 46 857-89-17
Telefon:

+48 602 733 602
46 857 83 94
46 857 83 95

OFERTA
  • Posadzki przemysłowe
  • Materiały pomocnicze
  • Produkty do posadzek
  • Kruszywa
INFORMACJE DODATKOWE
  • Polityka prywatności
  • Regulamin serwisu
  • Ogólne warunki sprzedaży
  • Formularz reklamacyjny
  • Projekt KREDYT TECHNOLOGICZNY
certyfikat
FORMULARZ

    © 2017 TECHNIART · Wszystkie prawa zastrzeżone.
    Projekt i wykonanie agencja marketingowa: Kreatywna agencja marketingowa Scorise

    Kontynuując przeglądanie strony, wyrażasz zgodę na używanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

    The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

    Close